Τα SSL πιστοποιητικά είναι κλειδιά που χρησιμοποιούνται στο κρυπτογραφικό πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security και τον προκάτοχό του, SSL Secure Socket Layers) τα οποία παρέχουν ασφάλεια επικοινωνίας σε δίκτυα υπολογιστών και στην παρούσα περίπτωση στην επικοινωνία μεταξύ μιας ιστοσελίδας και του επισκέπτη της.

Το περιεχόμενο του site σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί με αυτό προσεγγίζετε το κατάλληλο κοινό με τον πιο σωστό τρόπο. Τα θέματα των κειμένων σας θα πρέπει να εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς σας στόχους και να ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.

Η διαφήμιση μιας ιστοσελίδας με τη δημιουργία καμπάνιας Google Adwords μπορεί να αποφέρει γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα στην προώθησή της καθώς είναι αρκετά τα πλεονεκτήματά της έναντι άλλων τρόπων διαφήμισης όπως είναι οι καταχωρήσεις σε έντυπα και διαφημιστικά φυλλάδια, το ραδιόφωνο κλπ.

Στο ραγδαία μεταβαλλόμενο οικοσύστημα του web, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που έλειπε από το Rails framework ήταν η δυνατότητα να υποστηρίξει ένα μοντέρνο σύστημα δόμησης javascript. Με την κυκλοφορία της Rails 5.1, αυτό αλλάζει με την προσθήκη του webpacker gem στην αλυσίδα εργαλείων του.

Τα μη οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι πληρωμένες διαφημίσεις που προβάλλονται πάνω και δεξιά από τα αποτελέσματα της αναζήτησης εφόσον κάποιος ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί μια σχετική καμπάνια. Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς να προτείνει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του - Sponsored Links, ορίζοντας τις λέξεις κλειδιά που επιθυμεί, οι οποίες σχετίζονται με την αναζήτηση που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι πελάτες του και να αυξήσει έτσι τα κέρδη του.

Πολλές φορές ακούμε πως μια ιστοσελίδα είναι στατική (static/flat web-page), τι σημαίνει όμως αυτό; Πολλοί άνθρωποι νομίζουν οτι στατική είναι μια ιστοσελίδα της οποίας το περιεχόμενο δεν παρουσιάζει κίνηση, αυτό όμως δεν ισχύει.

On site optimization - Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πετύχω ένα καλό On site / Off site optimization

Πραγματοποιήθηκαν οι ενημερώσεις του Wordpress σε έκδοση 4.7.5 σε όλα τα sites που φιλοξενούνται στους servers μας. Μεταξύ άλλων η αναβάθμιση αυτή καλύπτει και 6 κενά ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν. WordPress 4.7.5 Security and Maintenance Release.

5 βασικά πράγματα για το facebook που πρέπει να γνωρίζετε σαν επαγγελματίας.

Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί με τον προγραμματισμό, σίγουρα κάποια στιγμή έχει αντιμετωπίσει σφάλματα του κώδικα που οφείλονταν σε αμέλεια αλλά χρειάστηκαν πολύ εξέταση και χρόνο μέχρι να βρεθούν. Ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση σφαλμάτων του προγράμματος αλλά και στην επιβολή ομοιόμορφου και απλούστερου πηγαίου κώδικα είναι το Rubocop.

Μόλις κατασκευάσει κανείς μια ιστοσελίδα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του, προσβλέποντας στην αύξηση της πελατείας του, περιμένει πως αυτή θα εμφανίζεται άμεσα στις μηχανές αναζήτησης και μάλιστα θεωρεί ότι θα είναι στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων τους.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Θα θέλατε να συζητήσουμε για την υλοποίηση κάποιας ιδέας σας;

© 2018, Ron
Back to Top