Η φιλοσοφία μας

Η Ron είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας μιας παρέας να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες πληροφορικής, εστιασμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκευής site και eshop, προγραμμάτων μηχανογράφησης, αλλά και του διαδικτυακού marketing, και μας αρέσει να συνθέτουμε και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Μέσα από την εμπειρία και το πάθος μας για τις web τεχνολογίες, το μοντέρνο design, και την διαδραστικότητα στο internet, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα εργαλεία που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό και μοναδικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Στη Ron αναγνωρίζουμε οτι το κάθε project φανερώνει την αξία μας, γι'αυτό και θέλουμε να είναι ποιοτικό. Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, άριστη λειτουργικότητα, αλλά και την δυνατότητα παραμετροποίησης και επεκτασιμότητας, ώστε να μπορούν να αναβαθμιστούν και να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της αγοράς. Είμαστε δίπλα σας συνεχώς κατά την διάρκεια υλοποίησης του έργου, αλλά και μετά από αυτή, προσβλέποντας στη καλύτερη απόδοση αλλά και υποστήριξή του.

Η ομάδα μας

Δημήτρης φώτο
Δημήτρης

Ο Δημήτρης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ, με διδακτορικό στα Ασύρματα Δίκτυα. Έχει αναπτύξει λογισμικό προσομοιώσεων σε διάφορες πλατφόρμες για ερευνητικούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας κυρίως Java και C++. Αυτή την περίοδο ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμογής IoT για smart grid, στα πλαίσια ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως Ruby on Rails & RabbitMQ.

Στέφανος φώτο
Στέφανος

Ο Στέφανος έχει Computers and Networks BEng. Ασχολείται με δίκτυα, server administration, βάσεις δεδομένων, ανάπτυξη εξειδικευμένων multi-user εφαρμογών και ERP σε desktop και web, εγκατάσταση και παραμετροποίηση καθώς και ανάπτυξη plugin για γνωστά web CMS (Joomla, Wordpress), και ιστοσελίδες.

Θανάσης φώτο
Θανάσης

Ο Θανάσης έχει σπουδάσει Τεχνικός εφαρμογών με πολυμέσα και έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία σύγχρονων εφαρμογών/ιστοσελίδων, με έμφαση στον καλό σχεδιασμό και τη θετική εμπειρία του χρήστη. Έχει συνεισφέρει σε open source προγράμματα και εφαρμογές (mixxx, meteorjs, κα), δίνοντας βάση στη σταθερότητα και βελτιστοποίηση.

Ανδρέας φώτο
Ανδρέας

Ο Ανδρέας έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Προγραμματισμό. Έχει ασχοληθεί με Desktop εφαρμογές και βάσεις δεδομένων. Έχει σχεδιάσει προγράμματα CRM για εταιρίες όπως Μεσιτικά γραφεία, Φροντιστήρια ξένων γλωσσών, Κομμωτήρια, Κατασκευαστές, όπως επίσης και πολλά εργαλεία στατιστικών, ανάλυσης και αναφορών, επεξεργασίας δεδομένων, και πολλά άλλα. Τον ενδιαφέρει κυρίως ο σχεδιασμός καινοτόμων βάσεων δεδομένων και του αρέσει οι εφαρμογές του να είναι απλές, γρήγορες και σταθερές.

Λίνα φώτο
Λίνα

Η Λίνα έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Ασχολείται με σύγχρονα προγράμματα μηχανογράφησης καθώς και με την συμβουλευτική και ανάλυση λύσεων πληροφορικής σε επίπεδο ανάπτυξης και προώθησης επιχειρήσεων. Θα χαρεί να μάθει για το project που σας ενδιαφέρει και θα σας καθοδηγήσει όσο καλύτερα γίνεται ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας αλλά και στις ανάγκες της αγοράς.

Οι συνεργάτες μας

Νίκος

Ο Νίκος σπούδασε φωτογραφία, media & cultural studies στην Αγγλία. Έχει εργαστεί ως φωτογράφος σε events καθώς και ως location scout σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής. Έχει συνεργαστεί με εκδοτικούς οίκους και μηνιαία περιοδικά στην Αθήνα, κάνοντας φωτορεπορτάζ αλλά και still life. Τον τελευταίο καιρό εργάζεται ως freelancer σε συνεργασία με μεγάλα studios διαφημιστικής φωτογραφίας.

Βίκυ

Η Βίκυ σπούδασε Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών και έχει εργαστεί ως γραφίστρια είτε σε εταιρείες είτε ανεξάρτητα συνεργαζόμενη με εταιρείες και ιδιώτες. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μαζί το λογότυπο και όλα τα σχετικά έντυπα που θα διακρίνουν την επιχείρησή σας.

Ελένη

Η Ελένη έχει μεγάλη εμπειρία και σπουδές πάνω σε κείμενο και εικόνα. Εξειδικεύεται στη δομή και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και διαδικτυακών πυλών, στη διαδικτυακή παρουσίαση και προώθηση μέσω κοινωνικών δικτύων στην ελληνική και παγκόσμια αγορά – ειδικότερα για τομείς του τουρισμού, e-commerce, τέχνης/πολιτισμού, εκπαίδευση και live events.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Θα θέλατε να συζητήσουμε για την υλοποίηση κάποιας ιδέας σας;

© 2018, Ron
Back to Top