Η Ron είναι μια εταιρεία νέων τεχνολογιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και προσφέρει οικονομικές, αλλά αξιόπιστες, λύσεις πληροφορικής σε κάθε επαγγελματία. Με την εξειδίκευση και την εμπειρία που διαθέτουμε, διασφαλίζουμε οτι το κάθε έργο μας θα αποφέρει το μέγιστο όφελος στους πελάτες μας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Καλύπτουμε το μεγαλύτερο φάσμα υπηρεσιών στο χώρο της πληροφορικής και οι κλάδοι που αναπτύσσουμε είναι:

  • Το Web Design & Development που αφορά το σχεδιασμό ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
  • Το Application Development που σχετίζεται με web/desktop/mobile custom εφαρμογές σε επίπεδο μηχανοργάνωσης αλλά και εσωτερικής διαχείρισης.
  • Το Marketing το οποίο αφορά την προώθηση και διαφήμιση μέσω τη χρήσης του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και μια ευρεία γκάμα εργαλείων, εστιάζουμε στην απόλυτα θετική εμπειρία των χρηστών και την λειτουργικότητα.Ταυτόχρονα θεωρούμε αναγκαία την ευρεία προσβασιμότητα και για αυτό το λόγο τα project μας είναι προσαρμοσμένα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες χρηστών με ειδικές ανάγκες, όπως προβλήματα όρασης.

Μέσα από τη πολυετή ενασχόλησή μας με τις νέες τεχνολογίες μετατρέψαμε το πάθος και το μεράκι μας σε εμπειρία και εξειδίκευση!

Χρησιμοποιούμε cookies & παρόμοιες τεχνολογίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μονάδες αποθήκευσης και συλλέγει στατιστικά για την βέλτιστη εμπειρία του χρήστη.
Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε σε αυτό.

Περισσότερα